Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türban çıkarmak

Rüyada türban çıkarmak

Rüyada türban çıkarmak büyük kayıplara uğrayacağına, stresten uzaklaşılacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, zinde kalacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına delalet eder.

Rüyada türban çıkarmak gördüyseniz:

  • Beraberinizdeki kişilerle birlikte aynı şeylere ilgi gösteriyorsunuz, bağlantılarınızda bir hayli hareketlilik gözleniyor.

Rüyada türban çıkarmak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada türbanı çıkarmak gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada türbanlı gelin olmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada açık birini türbanlı görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, büyük işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada türbanlı kadınlar görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada türbana girdiğini görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada siyah türban görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada türbanlı birini açık görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments