Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini türbansız görmek

Rüyada kendini türbansız görmek

Rüyada kendini türbansız görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, mali gücünü yitireceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini türbansız gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atma olasılığınız var.

Rüyada arkadaşını türbanlı görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine delalettir.

Rüyada mavi türban görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada türbana girdiğini görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine yorulur.

Rüyada türbanı çıkarmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada kızını türbanlı görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sorunların çözüm bulacağına, sağlığının bozulmayacağına işarettir.

Rüyada türban çıkarmak hatalı yollara gireceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini türbanlı görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini türbanlı görmek barış için adım atacağına, hayatının afiyette geçeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments