Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kumar oynarken görmek

Rüyada birini kumar oynarken görmek

Rüyada birini kumar oynarken görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, sorunlarını aşacağına, onlardan medet umacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mülkiyetinin de artacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada birini kumar oynarken gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız kanalıyla yeni gelirler elde etmenin yolları bulunabilir.

Rüyada birini kumar oynarken görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, bahtının güzelleşeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine işaret eder.

Rüyada kumar oynayıp para kazanmak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, sevinç gözyaşları dökmeye yorulmaktadır.

Rüyada kumar oynayan görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, imkânsızı başaracağına işaret eder.

Rüyada kumar oynayıp kaybetmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını kumar oynarken görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını kumar oynarken görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumar kazanmak bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kumarda para kaybetmek çocuklarının fazla olacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments