Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sele kapıldığını görmek

Rüyada arkadaşının sele kapıldığını görmek

Rüyada arkadaşının sele kapıldığını görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine, günahkâr olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının sele kapıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da düzenlemeyi daha uygulanabilir hale getirebilecek iyi bir fikriniz olabilir ya da oluşabilir.

Rüyada arkadaşının sele kapıldığını görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada arabayla sele kapılmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin sele kapıldığını görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada sele kapıldığını görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine delalet eder.

Rüyada sele kapılmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun sele kapıldığını görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, iyi geçineceğine inanılır.

Rüyada başkasının sele kapıldığını görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurda sele kapılmak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments