Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla sele kapılmak

Rüyada arabayla sele kapılmak

Rüyada arabayla sele kapılmak zor zamanların geride kalacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada arabayla sele kapılmak gördüyseniz:

  • Ya da partneriniz yeni maddi kaynaklar bulabilir.

Rüyada arabayla sele kapılmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada çamurlu sele kapılmak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının sele kapıldığını görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet eder.

Rüyada sele kapıldığını görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada insanların sele kapıldığını görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sele kapıldığını görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda sele kapılmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, borcunun da hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sele kapılmak prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kötü günlerinin biteceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments