Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sele kapıldığını görmek

Rüyada sele kapıldığını görmek

Rüyada sele kapıldığını görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, beklenilen takdiri alacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, kırgınların barışacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, rakiplerini geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada sele kapıldığını gördüyseniz:

  • Takdir görebilir, toplum içinde yerinizi sağlamlaştırabilir veya genişleme sağlayabilirsiniz.

Rüyada yağmurda sele kapılmak hastalığını yenmeyi başaracağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun sele kapıldığını görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın sele kapıldığını görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla sele kapılmak az çalışarak çok gezeceğine, onları rahat ettireceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine tabir olunur.

Rüyada sele kapılmak yolunun açılacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada insanların sele kapıldığını görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sele kapıldığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu sele kapılmak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments