Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun sele kapıldığını görmek

Rüyada çocuğunun sele kapıldığını görmek

Rüyada çocuğunun sele kapıldığını görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun sele kapıldığını gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Rüyada çocuğunun sele kapıldığını görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada insanların sele kapıldığını görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının sele kapıldığını görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sele kapılmak işlerin bu yüzden epey aksayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu sele kapılmak birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada birinin sele kapıldığını görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kazancın düşeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda sele kapılmak evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin sele kapıldığını görmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments