Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda sele kapılmak

Rüyada yağmurda sele kapılmak

Rüyada yağmurda sele kapılmak onlarla doyasıya vakit geçireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yağmurda sele kapılmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda şu an için başarılı olamadıysanız dahi, yılmamalısınız, tekrar tekrar deneyerek istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Rüyada yağmurda sele kapılmak kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla sele kapılmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada sele kapılmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, gururlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun sele kapıldığını görmek şansın yüzüne güleceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının sele kapıldığını görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala delalet eder.

Rüyada arkadaşının sele kapıldığını görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sele kapıldığını görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada insanların sele kapıldığını görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments