Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sele kapıldığını görmek

Rüyada başkasının sele kapıldığını görmek

Rüyada başkasının sele kapıldığını görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, geleceğin güzel olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, yaşamının uzun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sele kapıldığını gördüyseniz:

  • Kendi çıkarınız için değişiklikleri kabul etmek zorundasınız.

Rüyada çocuğunun sele kapıldığını görmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine işarettir.

Rüyada arabanın sele kapıldığını görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine delalet eder.

Rüyada arabayla sele kapılmak atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sele kapıldığını görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına inanılır.

Rüyada sele kapılmak eşyaların yenileneceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, belalara denk gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sele kapıldığını görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işaret eder.

Rüyada yağmurda sele kapılmak çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının sele kapıldığını görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments