Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının selasını duymak

Rüyada arkadaşının selasını duymak

Rüyada arkadaşının selasını duymak eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, işlerinin ağırlaşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının selasını duymak gördüyseniz:

  • Sadece duygusal açıdan biraz huzursuzsunuz.

Rüyada arkadaşının selasını duymak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işarettir.

Rüyada sela duymak sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi selasını duymak çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin selasını duymak gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalettir.

Rüyada cenaze selası duymak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ezan ve sela duymak çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına işarettir.

Rüyada selasının verildiğini duymak gelir kaybedeceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, giderileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının selasını duymak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments