Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sürekli hamile görmek

Rüyada kendini sürekli hamile görmek

Rüyada kendini sürekli hamile görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kendini sürekli hamile gördüyseniz:

  • Farklı farklı alanlarda ufak tefek engeller yaşanabilir.

Rüyada sürekli hamile olduğunu görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, gelirinin daimi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini sürekli hamile görmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli kaka yapmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalettir.

Rüyada sürekli yürüdüğünü görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, suçlamalardan aklanılacağına, eğlence ve renk geleceğine delalet eder.

Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın birini sürekli görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına inanılır.

Rüyada sürekli küs olduğun kişiyi görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli ev görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, duygularının karşılık göreceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments