Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak

Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak

Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumsuz etkileyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, istemediği halde borçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli aynı kişiyle evlenmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalet eder.

Rüyada aynı kişiyi sürekli görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, yersiz yere suçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli aynı kişiyle kavga etmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine işarettir.

Rüyada sürekli aynı kişileri görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işaret eder.

Rüyada sürekli aynı yere gitmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işaret eder.

Rüyada sürekli aynı erkeği görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments