Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli yürüdüğünü görmek

Rüyada sürekli yürüdüğünü görmek

Rüyada sürekli yürüdüğünü görmek umutlarının biteceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, işveren koltuğunda oturacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işarettir.

Rüyada sürekli yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz elinizi zayıflatabilir veya sizi zor bir durumda bırakabilir.

Rüyada sürekli yürüdüğünü görmek işyerini kapatacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına işaret eder.

Rüyada sürekli yürümek yolculuğa çıkmaya, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli idrar yapmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, art niyetli kişilere uyacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli hayvan görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine yorulur.

Rüyada sürekli yüzmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişiyle evlenmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada sürekli gülmek yıpranacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada sürekli aynı şeyi görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, üzüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments