Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli ev görmek

Rüyada sürekli ev görmek

Rüyada sürekli ev görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada sürekli ev gördüyseniz:

  • Yaratıcılık tabanlı bir iş birliği veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek yeni girişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada sürekli ev değiştirmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına inanılır.

Rüyada sürekli ev taşımak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, parasal krizler yaşanacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret eder.

Rüyada sürekli ev görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine delalettir.

Rüyada sürekli aynı evi görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, hoşgörülü biri olunacağına delalettir.

Rüyada sürekli eski ev görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, rahat rahat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı ölüyü görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli mezar görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli asansör görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, işlerin rayından çıkacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments