Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birini sürekli görmek

Rüyada tanımadığın birini sürekli görmek

Rüyada tanımadığın birini sürekli görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, unvan sahibi olacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birini sürekli gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli hareket etmeli, değecek şeyler hariç para harcamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada tanımadığın birini sürekli görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli tanımadığın birini görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada sürekli taşındığını görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, sıkıntının günden güne artacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli elbise değiştirmek mutlu günlerin yakında olduğuna, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada sürekli ölmüş birini görmek onu darda bırakmayacağına, mutlu bir evliliğe, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine işaret eder.

Rüyada sürekli kıyameti görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, artık rahat bir nefes alacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli bozuk para görmek resmi bir göreve getirileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli evlenmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, aradığı çareleri bulacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments