Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli kaka yapmak

Rüyada sürekli kaka yapmak

Rüyada sürekli kaka yapmak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli kaka yapmak gördüyseniz:

  • Size blöf yapan, güç göstermek isteyen ya da kaba tavırları olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada sürekli kaka yapmak hayırlı bir karar verileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sürekli temizlik yapmak kara ve yaslı günler geçireceğine, maddi durumun düzeltileceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına delalettir.

Rüyada sürekli yemek yapmak rahatsızlık duyulacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli banyo yapmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada sürekli idrar yapmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli çiş yapmak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, böylelikle yüzünün güleceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine yorulur.

Rüyada sürekli yolculuk yapmak kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakta kaka yapmak malının ve parasının da artacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments