Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli hamile olduğunu görmek

Rüyada sürekli hamile olduğunu görmek

Rüyada sürekli hamile olduğunu görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada sürekli hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni çözümler bir süredir sorun yaratan konuları ortadan kaldırabilir.

Rüyada sürekli hamile olduğunu görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kendini sürekli hamile görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kazancın günden güne daha da artacağına yorulur.

Rüyada sürekli ayrılık görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli uçurumdan düşmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalettir.

Rüyada sürekli yolculuk yapmak zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini sürekli görmek patron olunacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada sürekli yağmur yağdığını görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments