Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli küs olduğun kişiyi görmek

Rüyada sürekli küs olduğun kişiyi görmek

Rüyada sürekli küs olduğun kişiyi görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, yokluk çekmeyeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, keyfinin yerine geleceğine, keyifli günler geçireceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada sürekli küs olduğun kişiyi gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması olasıdır.

Rüyada sürekli küs olduğun kişiyi görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli küs olduğun birini görmek yüklü miktarda para kazanacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, malında azalmaya alamet eder.

Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak güzel zamanlar geçireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, fırsatların heba edileceğine delalet eder.

Rüyada sürekli ölmüş kişileri görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sonradan da çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada sürekli sevdiğin kişiyi görmek verimin kaçacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret eder.

Rüyada sürekli aynı kişileri görmek servet sahibi olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada bir kişiyi sürekli görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi sürekli görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, korkularının sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments