Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini şişmanlamış görmek

Rüyada kendini şişmanlamış görmek

Rüyada kendini şişmanlamış görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kendini şişmanlamış gördüyseniz:

  • Belli iş ya da ilişkilerde kırılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada şişman birini zayıf görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine işarettir.

Rüyada şişman birine sarılmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi şişman görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini şişman görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada zayıf birini şişman görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kişiyi şişman görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada şişmanlık görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments