Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişiyi şişman görmek

Rüyada kişiyi şişman görmek

Rüyada kişiyi şişman görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kişiyi şişman gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayrması olasıdır.

Rüyada bir kişiyi şişman görmek özel hayatında mutlu olacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, ömrünün uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, adının fesada karışacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına inanılır.

Rüyada kişiyi şişman görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi şişmanlamış görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kocasını şişman görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada şişmanlık görmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işarettir.

Rüyada şişman bir insan görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada siyah şişman kedi görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments