Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek lükse ve konfora kavuşacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, itibarını zedeleyeceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Yenilikler maddi kazançlarınızın artmasını sağlayabilir.

Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, para kazanmaya başlayacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın saçının kesildiğini görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının elinin kesildiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kesildiğini görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek sıkıntılarını atlatacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, aile bireyleri ile tartışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments