Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Uzağı görerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, itibar edineceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek günahtan temizlenmeye, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşımın saçının kesildiğini görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek hata yapılacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının kesildiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, borçların ödeneceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının elinin kesildiğini görmek rakiplerine büyük fark atacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments