Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşımın saçının kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşımın saçının kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşımın saçının kesildiğini görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşımın saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Ya da bir arkadaşınızın sizi şaşırtan konuyla bağlantısını öğrenebilirsiniz.

Rüyada arkadaşımın saçının kesildiğini görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, hastalıklarını yeneceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, makbul olan mallara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hayra ve esenliğe delalettir.

Rüyada arkadaşının kesildiğini görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının elinin kesildiğini görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments