Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının elinin kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının elinin kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının elinin kesildiğini görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, dünya mallarının çoğalacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının elinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız hoş şeyler duygularınızı göstermenin doğru yolu olabilir.

Rüyada arkadaşının elinin kesildiğini görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının elinin kesildiğini görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine işaret eder.

Rüyada birinin ellerinin kesildiğini görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işaret eder.

Rüyada elleri kesilmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, ana baba duası alınacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada el kesilmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerinin kesildiğini görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinin üstünün kesildiğini görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarından arınacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına delalet eder.

Rüyada sağ elin kesildiğini görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, çok kötü hissedileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments