Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Geçmişte sizin yanınızda durmuş bir kişi için özel bir şey yapabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının kolu kesilmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Rüyada kolunun kesilmesi görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunun kesilmesini görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi kolunun kesildiğini görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kolunun kesildiğini görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına inanılır.

Rüyada kolunu kesildiğini görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments