Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının kesildiğini görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği sözlere güvenebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek kazancın artacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşımın saçının kesildiğini görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçının kesildiğini görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının elinin kesildiğini görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının kesildiğini görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments