Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, şansının artacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı sahte arkadaşlar bulunabilir.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ayağını kesildiğini görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada ayağı kesilmek işlerin daha kötüye gideceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına inanılır.

Rüyada babasının ayağının kesildiğini görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, üzücü olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada ayakların kesildiğini görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, kazançlı bir adım atılacağına, sabırla hayatına devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada annesinin ayağının kesildiğini görmek hedeflerine ulaşacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, ticarete adım atacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı yerden kesilmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kafa dinleyeceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments