Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçla oynandığını görmek

Rüyada saçla oynandığını görmek

Rüyada saçla oynandığını görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, kazancının günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçla oynandığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz beklenmedik bir noktaya gelebilir.

Rüyada saçıyla oynandığını görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işaret eder.

Rüyada saçla oynandığını görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü oynarken görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde oynayan görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, sevdiği insana kavuşacağına işarettir.

Rüyada oynayan ayı görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine delalettir.

Rüyada tenis oynayanları görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada top oynayan birini görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ölü oynarken görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments