Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kuyumcu görmek

Rüyada altın kuyumcu görmek

Rüyada altın kuyumcu görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, işlerin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kuyumcu gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizin size yük olmaya başladığını düşünebilirsiniz.

Rüyada kuyumcudan altın çalmak rızkından ve gelirinden olacağına, çevre değiştireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada altın ve kuyumcu görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işarettir.

Rüyada kuyumcuda altın bozdurmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada kuyumcudan altın bilezik almak maddi anlamda rahatlık göreceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine delalettir.

Rüyada altın kuyumcu görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine rivayet etmektedir.

Rüyada boş kuyumcu görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına işaret eder.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments