Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini korumak

Rüyada kendini korumak

Rüyada kendini korumak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini korumak gördüyseniz:

  • İşleri boşvermek ya da sorumluluğu devretmek nedeniyle kazancınız azalabilir.

Rüyada kuranı korumak üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisini iyi hissedeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada babanı korumak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine inanılır.

Rüyada camiyi korumak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanı koruduğunu görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada başkasını korumak yaşamının daha güzel hale geleceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, saygınlığına leke sürüleceğine yorulur.

Rüyada yılanı korumak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada emaneti korumak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını korumak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments