Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını korumak

Rüyada arkadaşını korumak

Rüyada arkadaşını korumak ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, evine bereket geleceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını korumak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz dışında hiçbir şeye ihtiyacınız yok.Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Rüyada arkadaşlarını korumak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını korumak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine alamet eder.

Rüyada arkadaş korumak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşı korumak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına alamet eder.

Rüyada ailesini korumak tatsız günlerin geride bırakılacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada köpek yavrusunu korumak kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, razı geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak zararlı kişilerden uzak durulacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sizi koruduğunu görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments