Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanı korumak

Rüyada babanı korumak

Rüyada babanı korumak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına yorulur.

Rüyada babanı korumak gördüyseniz:

  • Bazı şikayetler kendinize güveninizi kaybetmenize neden olabilir.

Rüyada babayı korumak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine alamet eder.

Rüyada babanı korumak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet eder.

Rüyada babasını korumak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, uzun yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir hayvanı korumak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin koruduğunu görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada yavru köpeği korumak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına alamet eder.

Rüyada devlet başkanını korumak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini koruduğunu görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments