Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanı koruduğunu görmek

Rüyada başbakanı koruduğunu görmek

Rüyada başbakanı koruduğunu görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, kendisine gelemeyeceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine işarettir.

Rüyada başbakanı koruduğunu gördüyseniz:

  • Edineceğiniz bilgilerin ilk elden olmasına önem vermelisiniz.

Rüyada başbakanı korumak elini eteğini hayattan çekeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, planlarının işe yarayacağına işaret eder.

Rüyada başbakan korumak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanı koruduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada bir bebeği korumak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada askerin koruduğunu görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşi korumak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada evini korumak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeği korumak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments