Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı korumak

Rüyada yılanı korumak

Rüyada yılanı korumak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, hastalıkların sona ereceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı korumak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz insanın ya da insanların yanında huzur arayın.

Rüyada yılanı korumak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı korumak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı koruduğunu görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada kuzenini korumak sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi korumak eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına delalet eder.

Rüyada birini koruduğunu görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı korumak üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin koruduğunu görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments