Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emaneti korumak

Rüyada emaneti korumak

Rüyada emaneti korumak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine delalet eder.

Rüyada emaneti korumak gördüyseniz:

  • Ani veya hiç beklenmedik karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Rüyada emaneti korumak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada emanet görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına yorulur.

Rüyada silah emanet almak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada emanet arabayı çaldırmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada emanet vermek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden emanet almak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına alamet eder.

Rüyada para emanet etmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada emaneti geri almak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments