Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı korumak

Rüyada kuranı korumak

Rüyada kuranı korumak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına delalettir.

Rüyada kuranı korumak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız dava iyi olabilir.

Rüyada kuranı kerimi korumak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına işarettir.

Rüyada kuranı korumak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı koruduğunu görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada insan korumak atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, sermayesini kaybedeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir insanı korumak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulur.

Rüyada başkasını korumak ağız tadının yerinde kalacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalettir.

Rüyada bir şeyi korumak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini korumak aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments