Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ordu komutanı görmek

Rüyada ordu komutanı görmek

Rüyada ordu komutanı görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ordu komutanı gördüyseniz:

  • Son dakika gelişmelerine göre pozisyon almakta veya son dakika kararlarınızla belli konuların dışında kalmayı başarmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada ordu komutanı olmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada ordu komutanı görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kafasının rahat edeceğine, mevki makam sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ordu evi görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, parasının ve malının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada fil ordusu görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine alamet eder.

Rüyada ordu yönetmek çok hayırlı günler görüleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada atlı ordu görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine alamet eder.

Rüyada asker ordusu görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına tabir olunur.

Rüyada ordu görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments