Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rütbeli komutan görmek

Rüyada rütbeli komutan görmek

Rüyada rütbeli komutan görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, rahat erileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına tabir olunur.

Rüyada rütbeli komutan gördüyseniz:

  • Belli gelişmeleri eski kalıplara göre değil, farklı açılardan ele almak zorundasınız.

Rüyada rütbeli komutan görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yüksek rütbeli komutan görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada rütbeli asker görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine delalettir.

Rüyada rütbeli subay görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, gerekirse özür dileneceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına inanılır.

Rüyada rütbe sahibi olmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına yorulur.

Rüyada kendini rütbeli asker olarak görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek rütbeli birini görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına işaret eder.

Rüyada rütbeli asker olmak dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments