Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük komutan görmek

Rüyada büyük komutan görmek

Rüyada büyük komutan görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, başarısızlıklara düşeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada büyük komutan gördüyseniz:

  • Enerjiniz yenileniyor.

Rüyada büyük komutan görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski komutanını görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine delalettir.

Rüyada komutandan azar işitmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada komutandan tokat yemek yaşam şartlarının düzeleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada garnizon komutanı görmek rahat nefes alınacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet eder.

Rüyada tugay komutanı görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada komutana tekmil vermek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, vefakar bir insan olunacağına delalettir.

Rüyada komutan görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments