Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komutanın elini öpmek

Rüyada komutanın elini öpmek

Rüyada komutanın elini öpmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada komutanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlindirme gayretinde olmalısınız.

Rüyada komutanın elini öpmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek rütbeli komutan görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada garnizon komutanı görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet eder.

Rüyada savaşta komutan olduğunu görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada komutana sarılmak ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komutandan azar işitmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada komutandan hediye almak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, bedeninin de iyileşeceğine yorulur.

Rüyada komutana selam vermek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments