Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini keserken görmek

Rüyada kendini keserken görmek

Rüyada kendini keserken görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini keserken gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlere açık olmamak veya kabalaşmak yararlı sonuçlar doğurmayabilir.

Rüyada keser sapı görmek üzüntünden sağlığından olacağına, çekilen acıların unutulacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada et keserken görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, birikmiş parasının olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını tırnak keserken görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, işlerinin başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada birini odun keserken görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balta keser görmek sevdiklerine kavuşacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını saç keserken görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, kötü günleri geride bırakacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada keser görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına delalettir.

Rüyada elinde keser görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments