Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et keserken görmek

Rüyada et keserken görmek

Rüyada et keserken görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada et keserken gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir şey işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Rüyada birini et keserken görmek tövbelerin kabul olacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine işarettir.

Rüyada et keseri görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada et keserken görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada keserek öldürmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, güzel işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada başkasını tırnak keserken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini koyun keserken görmek hainlik yapacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini saç keserken görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada balta keser görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments