Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde keser görmek

Rüyada elinde keser görmek

Rüyada elinde keser görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, rahat edileceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde keser gördüyseniz:

  • Zarafet daha fazla iş birliği anlamına gelebilir.

Rüyada elinde keser görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, birlikteliğe başlayacağına, şifa göreceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını saç keserken görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, maddi zarar edeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada et keseri görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, umutsuzluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada sapsız keser görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, daima ona hürmet göstereceğine, lüks, konfor içinde olacağına işaret eder.

Rüyada birinin boğazını keserek öldürmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada birini boğazından keserek öldürmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını keserken görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, yetki ve imza sahibi olacağına delalettir.

Rüyada keser sapı görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments