Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keser sapı görmek

Rüyada keser sapı görmek

Rüyada keser sapı görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, yüzlerin asılacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hasadının tarlasında kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada keser sapı gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada keser sapı görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada sapsız keser görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, patron koltuğuna geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balta keser görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, rızkının sonsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını keserken görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini koyun keserken görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, talihinin artacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına tabir olunur.

Rüyada birini boğazından keserek öldürmek hayırlı bir yuva kurulacağına, çok iyi işler yapılacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine işaret eder.

Rüyada keser balta görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada elinde keser görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments