Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının saçını taradığını görmek

Rüyada arkadaşının saçını taradığını görmek

Rüyada arkadaşının saçını taradığını görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kafasına göre birini bulacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını taradığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise inişli çıkılı durumlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının saçını taradığını görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, bir sıkıntıya girmeye rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını taramak parasal durumun düzeltileceğine, başarılarının daim olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına delalettir.

Rüyada saç taradığını görmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını taradığını görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına inanılır.

Rüyada hamamda saç taramak son model arabaya sahip olacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını tarakla taramak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin saçını taramak başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, insanlarla iç içe olacağına işarettir.

Rüyada birinin saçını taradığını görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments