Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini karın içinde görmek

Rüyada kendini karın içinde görmek

Rüyada kendini karın içinde görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, her şeyin gönlünce olacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini karın içinde gördüyseniz:

  • Oayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada karın içinde kalmak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada karın içinde yüzmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kendini karın içinde görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına yorulur.

Rüyada karın içinde görmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın içinde uyumak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada karın içinde olduğunu görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada karın içinde kaybolmak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde çiçek görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments