Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın içinde uyumak

Rüyada karın içinde uyumak

Rüyada karın içinde uyumak kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, yalan söylemeyeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına alamet eder.

Rüyada karın içinde uyumak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karın içinde uyumak bir sebeple yataklara düşeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, aile hayatına adım atılacağına işaret eder.

Rüyada karın içinde görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işarettir.

Rüyada karın içinde ateş görmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulur.

Rüyada karın içinde yuvarlanmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın içinde yatmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kazancının her geçen gün artacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde hayvan görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, sağlığının yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde kaybolmak harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına tabir olunur.

Rüyada karın içinde oynamak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments