Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın içinde çiçek görmek

Rüyada karın içinde çiçek görmek

Rüyada karın içinde çiçek görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işyerini kapatacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet eder.

Rüyada karın içinde çiçek gördüyseniz:

  • Anlaşmalar ya da pazarlıklar yapabilirsiniz.

Rüyada karın içinde çiçek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına işarettir.

Rüyada karın içinde kurt görmek şansının ve bahtının açık olacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, rütbesinin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada kendini karın içinde görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde uyumak haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada karın içinde balık görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, içebileceğine, çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada karın içinde yuvarlanmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada karın içinde oynamak tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işarettir.

Rüyada karın içinde olduğunu görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments