Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın içinde kaybolmak

Rüyada karın içinde kaybolmak

Rüyada karın içinde kaybolmak akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada karın içinde kaybolmak gördüyseniz:

  • Sonuçta herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Rüyada karın içinde kaybolmak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada karın içinde oynamak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada karın içinde hayvan görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına alamet eder.

Rüyada karın içinde ateş görmek âlim kimselerden feyz alacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın içinde olmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde çiçek görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada karın içinde yatmak aile içinde de bereketin artacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Rüyada karın içinde balık görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments