Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın içinde görmek

Rüyada karın içinde görmek

Rüyada karın içinde görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde gördüyseniz:

  • Belli bir bilgiyi çok fazla sorgulamak ya da belli bir bilgiyi açığa çıkarmak olayların kontrolden çıkması anlamına gelebilir.

Rüyada karın içinde kaybolmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine tabir olunur.

Rüyada karın içinde kurt görmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada kendini karın içinde görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, geçim derdinin kalmayacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada karın içinde yürüdüğünü görmek içebileceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Rüyada karın içinde görmek şansının bahtının açılacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına alamet eder.

Rüyada karın içinde olduğunu görmek kazancının çok daha fazla olacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet eder.

Rüyada karın içinde uyumak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına inanılır.

Rüyada karın içinde yüzmek adımlarını daha sağlam atacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments